Tillbaks till Jay och Idol..

De flesta som hejat på Jay under Idol-tiden tänker väl nåt i stil med att det är jättekul att han vann, han är bäst! m.m..

Men är det verkligen så bra att han vann egentligen?

 

 

Jag menar, hur många hör från de tidigare idolvinnarna? Daniel Lindström och Markus Fagervall, aldrig hört talas om! Marie Picasso? Kanske hört någon gång för längesedan, Kevin Borg, vad gör han nu? Erik Grönwall har ju hållt sig kvar, men jag har inte hört mycket om han sen han gick med i H.E.A.T. Agnes Carlsson har visserligen lyckats väldigt bra, världskänd sångerska som antagligen inte kommer försvinna i första taget.

 

- Däremot - Övriga idoldeltagare:

Danny, Erik och Mattias från idol har ju nu bildat E.M.D. och är aktiva, Anna Bergendahl vann sveriges melodifestival 2010, Johan Palm har ju vart stor flickidol ett bra tag efter idol, o.s.v. T.o.m. Calle var ju tydligen med i Doobidoo (tvungen att googla utifallatt. Jag stavade rätt! *happy face*) för inte så längesen.

 

 

Slutsats: Förhoppningsvis kommer det gå bra för Jay, som med Agnes och Erik, eller så kommer han bli bortglömd precis som de andra idolvinnarna. Kämpa på Jay!


Kommentarer

Kommentera? :)

Namn:
Kom ihåg!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0