Dag 29 & 30

Dag 29 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Den 21:a maj 2010. Fredag. På Elverket i Mariestad.

Dag 30 - En sak jag gör varje dag!
Skrattar!

Some teckningar

Här kommer lite teckningar som jag antar di bara längtar efter att se...

 

 

 

Dålig skiss på Billie Joe Armstrong.

 

En hest jag teckna igår kväll lite snabbt. Gjorde en småslarvig skiss och bara rita på.

Blev faktiskt riktigt nöjd med den.


Dagarna 27 & 28

Dag 27- Min dag

Jag har faktiskt redan berättat om dagen. Men iaf, på natten/morgonen var det fest hos faster, gick hem, somnade. Vakna på eftermiddagen, somna om, vakna på kvällen/natten, och har vart vaken sen dess. Sov hela dagen.

 

Dag 28- Mina syskon

Jahaja. Jag har 0-4 syskon, beroende på hur man ser på saken. En halvsyster (samma mamma) och 3 låtsassystrar (de har samma pappa som min halvsyster).


Halvsyster Jenny: Älskad storasyster, äldst av oss alla på sina 30 år. Hon var 15 år när jag föddes, och flyttade hem till sin pappa strax därefter, så vi fick inte mycket kontakt på så sätt. Hon flyttade också hemifrån när hon var 18, så vi har praktiskt taget aldrig bott tillsammans. Det positiva med det är att vi aldrig bråkar. Nu bor hon i en lägenhet tillsammans med sin sambo och är kommunledare för piratpartiet i Trollhättan.

Låtsasyster Malin: Har dessvärre inte så nära kontakt med henne. Det har lixom aldig blitt av. Hon är näst äldst av oss systrar, ca 20 år. Hon bor i Mariestad om jag inte tar fel. Hon har en hund som heetr Ludde, en riktigt gosig men pigg hund.

Låtsassyster Frida: Lika gammal som mej, fast ettpar månader äldre. Hon är riktigt lång, typ lika lång som Jenny. Vi har kul ihop, men hänger inte alltid så ofta.

Låtsassyster Sofia: Kallas Soffi eller Ploppy. Alternativt Soffiplopp. Ettpar år yngre, men ändå lite längre än mig. Vi är med varandra så fort vi har chansen i stort sett och har alltid kul ihop. Många minnen från sommrar då jag brukar va hos Soffi och Frida.


Dag 24, 25 & 26

Dag 24- Min förebild/idol

Svårt. Har flera. Men några är bl.a. grabbarna i Nevermind Yesterday, grabbarna i Estrapade samt Jay Smith från idol 2010.

 

Dag 25- Mitt bästa skämt

- Är du bra på procenträkning?
- Usch nej, varför tror du jag har IG i matte?
- För att du är så bra på procenträkning.

 

Dag 26- Den här månaden

December. Jul. Nyår. Julkalendrar. Tomte. Tomtenissar. Julsånger. Julavslutning i skolan. Underbart. Glädje. En trevlig och julig månad med överraskningar. Har dock inte hänt mycket och kommer inte ihåg mer av december än jul och skolavslutning. Betygen.

 


Fest hos faster i bilder

Nu kommer lite bilder från .. igår och förrgår eller vad man ska säga.

 

Faster Katarina och Göran. De andra pratade om jesus inne i köket och var supertråkiga, så vi försökte locka in de med att börja spela och sjunga. Vem älskar inte lite jammande med vänner?

 

Pärmen med text och ett ljus.

 

Närbild på ljuset.

 

Tråkigt folk i köket: Jimmy, Magnus, pappa, Cissi och Jocke

 

Tillslut kom folket in och blev roligare. Magnus är otroligt seriös som ni ser.

 

Magnus och kusin Jocke

 

Kusin Jimmy!

 

HAHAHHA Magnus..

 

Gud.

 

Katarina och Cissi

 

On my way home. Jag var den enda som gick hem, alla andra sov över hos Katarina och Göran..


Julklappar 2010

 

Ignorera ICA-kassen. Den bara.. är där. Inte med på bild: 1 par raggsockar, likadana som de på bild. Kommer också få fler julklappar av mamma och ev mammas kompis.

 

Julklappar på bild:

¤ MaXfactor The make-up of make-up artists - Jocke m. familj, ev Jimmy

Masterpiece MAX

Kohl pencil

Nailfinity

¤ Glitter Spray Gold - Jocke m. familj, ev Jimmy

¤ 1 par svarta raggsockar (+ 1 par som inte är med på bild) - Awesomekid m. familj

¤ Cloetta chokladask - pappa

¤ En ask belgisk choklad / Kathy Brugge Belgium Seashells - Katarina & Göran

¤ 150 kr - Cissi

¤ Diary - Jasmine & Alexandra

¤ Plansch - Jasmine & Alexandra


Klivit ur bäddsoffan aka sängen

Glömde först att skriva "ur" i rubriken. Är sisådär halvvaken. Tänkte visa er mina julklappar jag fått såhär lång samt bilder från.. ehm.. partyt. Nu är klockan 00:28 och jag kom å tänka på att det är det 28/12. Nice.

 

Dagen:

00:01 - party aka fest hos faster

04:35 - gick hem

04:45 - datorn och chill

05:30 - somna i rasande sängen

15:46 - Vaknade

16:03 - Kollar på klockan

16:17 - Kollar på klockan

16:20 - Somnar

22:07 - Vaknar

22:10 - Somnar

23:30 - Vaknar

23:54 - Kliver upp, datorn, klär på mig, o.s.v.

 

För awesomekid:

Bara så du vet, jag läser kommentaren, går in på din blogg, och kommenterar svaret i senaste blogginlägget. FRånochmed nu alltså. Eftersom du kommenterade antar jag att du har tillgång till dator ibland... Och jag ska fylla på pengar på mobilen senare idag, eftersom det är mitt i natten nu.


Right Now

Sitter här och äter nudlar. Ska upp till min faster snart och va med på deras party! Maha, har vart uppe hos kusinen som jag tecknade av, Jonathan (även kallad Galle). Först lekte vid lite med Lego och snackade, sen satt vi vid datorn. Sen stack jag ner för att hämta teckningen på honom, för sedan scanna vi in den och han laddade upp den på facebook. Jag tror han gillar'n.

Men hejsvejs! Avslutar detta och drar!


Kusinen

Så... Detta här är kusinen jag tecknat!

 

Antar att vissa ser vem det är.


Min Film-Jul 2010

Började med att vakna vid.. äh, jag minns inte. Tror det var runt 1-2 på eftermiddagen. Klädde på mig och åt frukost. Satt vid datorn och så till senare mot kvällen. Cissi sa att vi skulle drick julmust och så inne i "rummet" vilket menas med vardagsrummet här i huset. Så vi satte oss därinne, gav varandra julklappar (de fick ischoklad och en "King Size" Marabou mjölkchoklad och jag fick 150 kr) och Cissi nörjade med maten. Jag tecknade lite och pappa överförde film vi skulle se. Tillslut var maten klar och vi satte oss i soffan och såg på Gudarna måste vara tokiga 2. Jag fick pannkakor! Sen när vi ätit klart och filmen var sluta började vi se Stephen King-filmer. Först Cujo och sen Lida (Misery). Tillslut var klockan ca 11 på kvällen och jag satte mig vid datorn en stund..

 

Handling: En 100 kilos rabiesmittad Sankt Bernadshund blir smittad av att en fladdermus rivit den på nosen. Cujo, som hunden heter, blir allt galnare och börjar ge sig på människor. Det är en varm sommardag och en kvinna med sin lilla son åker till platsen där hunden är. Det är en kamp både mor värmen och hunden.

 

Handling: Författaren Paul Sheldon kör i diket, men hans största fan, Annie Wilkes, räddar honom och tar med honom hem till sig. Annie tar väl hans om Paul, som knappt kan röra sig efter olyckan. Hon läser Pauls nya (och sista) bok om Lida Chastain där Lida dör, och blir som galen. Hon tvingar Paul att bränna sitt nya manus till boken Snabba Bilar, som han jobbat väl och länge med och säger åt honom att skriva en ny uppföljare där huvudperonen återuppstår. Paul börjar skriva på den nya boken om Lida och blir allt bättre. Annie vägrar låta honom gå, och det visar sig att hon är mentalt sjuk.

 

Har fått/kommer få:

Chokladask av pappa, 23/12

Söt plansch (stavning?) och liten dagbok av Jasmine & Alexandra, fick klapparna 21/12 öppnade 23/12 & 24/12

150 kronor av Cissi, 24/12

1 i 2 eller 2 i 1 julklappar av Awesomekid, Mårten, Jenny och Andreas, någon dag snart..

Julklappar/Julklapp av mamma, typ imorgon eller övermorgon

Ev fler som kommer..


Mina gissningar i Julklappen/Julklapparna av Awesomekid, Mårten, Jenny och Andreas:

- Jay Smith's skiva

- Pengar

- Plattång

- Raggsockar


Ebuddy

är

*censur*

dåligt.

Jag ju inte heller skicka det jag skriver. Så. Får försöka överleva den msn jag har ändå.

Ska snart skriva om min jul...


Dan efter dopparedan

Här sitter jag, vaknade för typ 2-3 timmar sedan och har min högerhand varannat på datormusen och varannat på lavalampan. Det är inte kallt. Nejdå. VERKLIGEN INTE. Dagens klädsen är stickad tröja från Gina Tricot och mjukis från något jag inte vet och inte orkar kolla. How can you just walk away from me?

 

Är jag ensam om at tycka att "Against All Odds" låter som Sims-musik i början? Hmm...

 

 

Nu ska jag hämta min fleecefilt med Mulle på och skriva ett inlägg om min jul. Och logga in på msn med ebuddy. För datorns msn är helt.. ah.

 

Hörs!


Bilden "senare idag"

Dammit.. Jaja, en dag försent. Jag bättar på mig iallafall! 5 minuter kvar av julafton.. Här har ni Jay Smith-teckningen. Blev den bra/dålig? Sådär? Medel?

 


GOD JUL!

GOOOOD JUUUUL! :D <3

Merry Chrsitmas!

Feliz Navidad!

Joyeux Noël!

 

Hoppas ni får en riktigt trevlig julafton i år! :) <3

God jul och ett gott nytt år önskar Piff!


Poliisi

Det är något fel på mig, men jag skrev precis med en kusin från finland.. Ibland är det ganska bra att engelskan existerar, trots att jag inte är bra på det heller..

 

Nu försöker jag lista ut vem av mina kusiner detta är.. Hittade en bild på polisbil bland hans bilder, varav rubriken.

 

En minut senare: Jag vet vem han är! Så bra koll har jag på mina kusiner ja..


Christmas

Imorgon är det julafton. Känns underbart. Tyvärr bryts traditionen att jag följer med mina kusiner från Åmål hem efter julfirandet och stanar där ett tag. Istället är jag kvar hos pappa och ettpar dagar senare ska jag till mamma och se det nya huset.

 

Har öppnat julklappar i förväg, för jag kunde inte riktigt hålla mig.. Och måste ju säga tack till mina vänner som gav mig de julklapparna! Så tack Jasmine och Alexandra.

 

Nu ska jag sätta igång med lite julgrejjs.. Nej, jag ska nu börja teckna på "julklappar" och så ska jag teckna en kusin. Han kommer nog slå mig om han ser resultatet. Om jag inte har tur och den blir bra!


Haha, vad gulligt!

 

Hur gulligt är inte det? Helt Awesome! Borde skaffa sån till Rödluvan.. Sedan skulle nog huset vara förstört en kvart senare eller nåt.


Jaha..

Ibland får man helt enkelt normala kommentarer:

 

1. Nu blir man mordhotad också.. Nåja, jag SKA lägga upp teckningen, men måste ha nya batterier först. Förhoppningsvis idag eller imorgon senast.

 

2. Tack, då vet jag! Och nu vet ni med. Jag menade snowboardboots och inte pjäxor. Och det heter visst Ateljén, det hade jag glömt. Ja, jag hängde med. Hur allmänbildad är jag egentligen?


Dag 23 - Vad jag vill bli när jag blir stor

När jag blir stor vill jag bli.. kändis? Haha, nej. Men kanske typ musiker, konstnär eller så. Jag vill bli. Lycklig. Bo ett trevligt hus med min familj. Självklart ha katt, och kanske en häst?

 


Jay Smith - Done!

Har tecknat Jay Smith. Försökt iallafall. Tecknade av han från skivomslaget (se bild nedan). Har väl inte lagt så mycket tid på teckningen heller.. Blev lite nöjd ändå! Har använt mig av följande när jag tecknat: 2 stompers, sudd och stiftpenna med HB-stift. Samt fingrar.. Mina händer ser rena ut.

 

 

Tyvärr har kameran något emot mig, så bild på teckningen kommer senare. Senare idag.


Dag 20, dag 21 & dag 22

Dag 20- Tio saker jag gillar att göra


¤ Vara med kompisar

¤ Sitta vid datorn

¤ Teckna

¤ Fota

¤ Lyssna på musik

¤ Spela gitarr

¤ Gosa med djur

¤ Mysa

¤ Äta godis

¤ Rida

 

 

Dag 21- Mina favoritdagar på året


• 15 Mars, min födelsedag

• 24 december, julafton

 

 

Dag 22- Min favoritlåt


Öh... vet faktiskt inte riktigt. Gillar flera låtar väldigt mycket, men har ni min topp 10.


· I'm made of wax, Larry, what are you made of? - A Day To Remember

· Stella - All Time Low

· The pretender - Foo Fighters

· Like a prayer - Jay Smith

· Irony of dying on your birthday - Senses Fail

· You're gonna go far kid - The Offspring

· Believe - Yellowcard

· Still sleeping with your best friend - Nevermind Yesterday

· My Dear - Estrapade

· Without you - Estrapade

· Inside my head - Nevermind Yesterday


Årjäng och Töcksfors

Har just kommit hem. Tuggar på tuggummi efter ni antagligen vill veta. Idag har jag vart med mina kusiner från Fucking Åmål. Nejmen.. ah. Vi gick upp sex, åkte iväg ca kvart i 7, och åkte till kunernas mamma Jennys jobb. Hon jobbar som lärare på mediaprogrammet i Årjäng. Vi var där ett tag. Först satt jag, Awesomekid och Mårten inne i lärarrummet. Vi var utanför lite, men mest inne. Jenny skulle ha julfika med sina tvåor i en annan byggnad, så jag och Awesomekid följde med dit och ritade på tavlan. Det blev jättefint! När eleverna slutat och åkt hem såg vi film inne i nåt rum som liknar en biosal i skolan. Vi skulle först se Titanic, men det funkade inte så vi började se på The Matrix istället. Senare gick jag och Awesomekid runt i skolan. Hon visade mig lite salar och rum. Bl.a. radiorum, inspelningsstudio och nåt rum med soffa, fotölj och bord med manuspapper. Det var några fel i manustexten.. Hursomhelst, tillslut var det dags att åka iväg. Vi skulle till Töcksfors och handla med kusinernas mormor. Vi hittade en hel del grejjer, och julklappar. Jag köpte lite godis.. Jättelite.. Faktiskt, och det äter jag på nu! När vi var klara med köpandet åt vi på Burger King innan vi åkte hem.

Självklart tog vi bilder under dagen, mestadels flumm-bilder. Vi försökte filma när Mårten sjöng Dreaming people, men det gick ju sådär.. Bara för det spelades Dreaming People och Black Jesus i Gottebiten i Töcksfors köpcentrum.

 

Vill ni se bilder? SÅKLART vill ni se bilder!

 

Såhär ljust var det när vi åkt en stund. Deta var kanske runt kvart över 7 på morgonen..

 

Och såhär mörkt var det när vi äntligen var framme. Utanför gymasiet.

 

Korridoren. Innan alla elever kommit.

 

Frukost i lärarrummet. Awesomekid och Mårten fotograferar sig själva i en John Lennon-tavla.

 

Detta målade vi på tavlan i tvåornas klassrum. Fint, eller hur?

 

JAG i John Lennon-tavlan.

 

Igen. Brasks teckningar i bakgrunden.

 

Mårten hade otroligt kul medans jag och Awesomekid tog bilder. Han planerade att försöra världen.

 

Någon smått intressant text.

 

En lektion på ett schema.

 

Intresant anteckningstavla.

 

Lite bilder på ett bord..

 

SVERIGES BÄSTA ELEVER.

 

Mappar. Det finns två som heter Mads på skolan tydligen.

 

DISNEYFILMER!

 

I denna skolan vet man vart man ska slänga pantburkar minsann!

 

Mårten hade otroligt kul i korridoren!

 

Bio.. The Matrix och Awesomekid's fötter.

 

The Matrix. "Jag måste lägga på"

 

Stället med manus! Vad heter det egentligen?

 

Manusen!

 

Rummet intill.

 

Rekvestitarummet!

 

Ehum, vi provade liiiiiite..

 

Fiiint tangentbord!

 

En närbild.

 

Ljudinspelningsstudio!

 

Ljudinspelningsstudio!

 

Biografiska rummet..

 

Tillslut åkte vi och handlade. Ifall Awesomekid skulle få sina.. pjäxor.. i julklapp "rent hypotetiskt" så avr hon tvungen att testa dem.


JO NU ÄRE SÅ ATT

datorn är CP. Helt .. borta. Den laggar och allt, dessutom funkar dte ju knappt att ladda ner msn och grejjs.. Lyckades få spotify efter att försökt typ 10 ggr. Nåja, det är iaf JULLOV! Och kallt. Har MASSA godis! Bara att komma! Hihihihihihihihihi... Ska nog bosätta mig vid dtorn i hallen efter detta.. Jga får damp annars... eller ja, mer damp än vanligt. På denna datorn kommer jag bara nås på facebook eller bloggen ibland då så..

 

 

Enter Sandman - Jay Smith <3

 

Halloj så länge!

 

Jullov <3


HeartlanD

Ingen dierkt bra dag. Sjuk och spydde nästan.. Men ska till skolan imorgon, även om jag är halvdöd. Jag, Jasmine och Alexandra har julklappar att ge till varann, vet inte om de andra två hade de igår,.. Jag har Jamsines julklappar, så tar med de imorgon. Tar väl kanske med en sak till, och hon kanske får den om hon vill ha den. Usch vad skönt att det är sista dagen imorgon. Först får vi våra betyg och sen har vi knytkalas i klassrummet. Sen har vi nån juldans uppe i sporthallen. Var och en i klassen ska ta med något tillknytkalaset, och jag har lösgodis som jag köpte idag efter vi vart i Bäckefors. En från socialen skulle vart med på mötet, men hon kom inte. Istället blev det ett möte med mig, mamma, ena BUP-personen, rektorn och ena klassföreståndaren. Vi pratade om lite olika och jag var nära att brista ut i gapskratt minst 2 ggr utan anledning.. Fick också reda på lite om mina betyg. Jag har 7 godkända betyg, varav 2 är VG!!! Självklart det estetiska då.. Men mina första VG:n.

 

 

Ska nog se på Heartland säsong 1 del 2 nu. För er som undrar, så är det en serie på DVD som jag får i polluxposten, en klubb för hästintresserade ungdomar (stavning? haha). Ser på min egna dator, som jag äntligen har internet på! *hurra* Men ibland laggar den så jag tror jag praktiskt tagen kommer göra precis det Awesomekid en gång sa att jag gjorde:


"..så därför tog du tangentbordet, kastade ut det genom fönstret, ner i sjön, så att det blev en vattenbomb som översvämmade shell. Sen tog du muspekaren och slog den igenom taket så att den träffade galle i huvet och studsade in i skafferiet och välte ut all kakao. Efter det tog du skärmen och kastade den på Rödluvan så att hon började sjunga på "Curly Sue" av brist på annat att göra. Först då insåg du vad du hade gjort, och behållde datorn."

 

Jahaja..


Ett släng av ADHD och hjärnsläpp

Hihihihihihihihi oooh vad busiig jag är! HAHAAHA...

 

Nejmen, seriöst. Det är något fel på mig. Jga har nu sett 72 episoder av Pokémon. Ska ni stämma mig? Nej, tänkte väl det. Om nu undrar vad i helsingborgs heliga herrkör jag pratar om, så säger jag: Hemlis!! Hihihihihihi! *Kenny Starfighter-skratt*

 

Medans jag funderar, så kan ni göra någon av följande:

¤ Kolla in denna blogg.

¤ Subscriba på denna asgrymma spotifyplaylist.

¤ Se på pokémonepisoder.

¤ Sova. Läsa igenom min blogg.


iPhone!

Jag säger bara det.

 

Oskar: Brb, ska gå och slå ihjäl min iphone.
Jag: Varför?
Oskar: För att den vill inte synkronisera det jag vill!
Jag: Ni verkar komma jättebra överens.
Oskar: Nej, inte just nu.. Får snart fyran som tur är. Kanske är därför han surar mot mig!
Jag: Ja, du dissar han ju för en nyare iphone!
Oskar: Precis, fan va han ska få sen!
Jag: Aw, du gillar inte din iphone.
Oskar: Nu fan funkade den!

Jag: Grattis!


Fejjsbåkk-förfrågningar

Bara jag som får damp av alla facebook-förfrågningar?


Heeelt borta

Var uppe hela natten, så är astrött.. ska lägga mig tidigt idag ändå. Hra fått internet på min egna dator, men den är sjukt seg och konstig? Är hungrig.. blir nog mat snart iaf.

 

 

Imorgon blir det inte skola för min del. Ska vara på möte i Bäckefors. I skolan imorgon kommer den nya klasskamraten på besök. Han heter Christoffer och är tysk. Han kan inget svenska, och inget av oss i klassen kan så jättebra tyska. Några har tyska som språk, så de kan ju iofs prata lite med honom.

På tisda är det julavslutning. Vi ska ha knytkalas! Jag ska ha med lösgodis, så får väl köpa det imorgon. Nu är jag suger på godis bara för det..


Dag 19 - Min favoritfrukt

Clementiner. Såklart. Utan tvekan. Vad annars? För det är väl en frukt? Eller? ...


Dag 18 - Min favoritmat

Min favoritmat är nog kycklinggryta med ris. Det är riktigt gott! Nej, det är inte min favoritmat för att det är en annan viss persons favoritmat..


God morgon

he's so serious

 

Kanske lite sent, men jag gick upp klockan 5 idag. På eftermiddagen. Är sjukt trött idag. Snart är det JUL i alla fall! Det ska bli skönt med jullov, men jag och klassen kommer få arbeta med 2:a världskriget under jullovet. Vi kom igång så sent, så vi får lämna in det nästa år, 2011!


Dag 16 & 17

Dag 16- En bild som är från när jag var liten

Haha! Jag och syskonkusinerna Awesomekid och Jakob. Vi leker i vår kusin Jonathans säng..

 

Dag 17- Min favoritfilm

Eh, tror inte jag har någon direkt favoritfilm, men säger nog Kenny Starfighter ändå! Asgrym och rolig film för alla! Bild på hur glad man kan bli när man ska se Kenny Starfighter kan jag visa någon annan gång..


Natural Crisps

Jag vet, skulle bloggat efter ridningen igår.. Det blev inget. Orkade inte det kort sagt.

 

Började morgonen i klassrummet med lite prat, sen såg vi resten av Masken som vi började på igår på engelskan och sen såg vi på Ensam Hemma. Efter det var det rast och mat. Vi avslutade dagen med att se på Julshowen. Väldigt bra framträdande! Har vart hemma och bara chillat sen dess..

 

 

Nu ska jag väl göra ett inlägg med dag 16 & 17 och sedan fortsätta se lite pokémonepisoder tillsammans med en påse chips och läsk. Ja, jag gillar pokémon, och jag står för det. Kommer ihåg att jag älskade det när jag var liten.. Vissa saker växer inte bort!


Ridskolan med Jasmine

Är med Jasmine nu. Hon följde med hem, och ska med till ridskolan.

 

 

Fick reda på betygen i idrott idag. G. Mattelääraren hann inte med vissa, så betyget i matte vet jag inte. Imorogn är det Julshow, och dessutom "ignorera Peter Björklund-dagen". Peter är vår mattelärare.

 

Kommer nog blogga mer när jag kommer hem ikväll!


En fullständigt normal konversation

Piff: Stiligt.
Puff: Du skulle bara veta vad det ska föreställa!
Piff: Öhm..
Puff: Vill du veta vad det ska föreställa?
Piff: Näe..
Puff: Okej.. Tack! Det är ett helikopterrån.

Piff: Ja, det tänkte jag väl, fast.. Snarare att det regnar pengar från helikoptern.

 

Själva grejjen är att jag inte riktigt kan föreställa mig att det var såhär. Istället för "Vill du veta vad det ska föreställa?" så trodde jag det var "Vet du vad det ska föreställa?"..


Dag 14 & Dag 15

Dag 14 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på:

¤ www.blogg.se

¤ www.facebook.com

¤ www.felsms.com

¤ www.tv4.se/idol

¤ www.pixlr.com

 

 

Dag 15 - Två saker jag inte skulle klara mig utan:

 

Puff - Dear friend

Musik - Finns överallt


Dag 12 & Dag 13

Dag 12 - Den här veckan.

Eh, ja. Har ju vart sjuk ända sen måndags denna veckan, men börjar bli bättre, så det blir nog skola imorgon. Jag tror det är Julshow på fredag, eller nästa vecka.. Ska lämna in miott HK-prov i lärarens fack när jag gjort klart den. Imorgon är det ridning också, det är trevligt!

 

 

Dag 13 - Två saker jag längtar efter.

1: JULAFTON! Vem längtar inte till julafton? Familj, vänner, släkt, julmat, julklappar.. Typ bästa dagen på året.

2: Bli frisk -.-'


Alla Älskar Tidsfördriv!

Ledsen för att jag bloggat väldigt lite det senaste, men har vart sjuk och inte orkat. Har verkligen mått fruktansvärt illa sen fredags / lördags..

 

Vad blir ditt namn baklänges? - ailuJ

Har du gjort en snöängel i år? - Dammit! Hur kunde jag glömma det?! Måste ju göra det snart..
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? - Ingen aning!
Är du kär i någon? - Ja!
Vad har du för startsida på internet? - Snabval!
Vem ringde du senast? - Ööh.. Mamma tror jag
Har du någon gång testat karate? - Näe, men min syster har visat mig liiiiiite
Vilken mobilringsignal? - Vanligtvis tyt, men annars Sk8 - Min största första kärlek
Första sporten du gick på? - Ridning, och går i det än
Vad längtar du efter mest just nu? - JULLOV, JULLOV, AV MED LÄXORNA, JULLOV, JULLOV, PÅ MED PJÄXORNA...! *Brister ut i vacker julavslutningssång*
När åt du senast en fiskbulle? - Hmm.. Det var nog.. aldrig.
Vad drömde du inatt? - Öööh.. jag sov i typ 2 timmar, vakna, sov 2 timmar. Eller snarare halvsov. Så det blev inte mycket drömmande..
Vilken tv-serie är bäst? - True Blood. + 54 till ungefär.
Vad åt du senast? - Eh, makaroner och köttfärs tror jag. På tal om åt, så måste jag ta nåt att äta  snart inann jag svälter!
Vad är du mest rädd för i hela världen? - Spindlar
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? - Självklart! Det är sjukt intressant
Vad har du för färg på ditt påslakan? - Det varierar.. vänta här nu.. vad är påslakan?
Sommar eller snö? - Sommar <3 Fast Snö har sina goda egenskaper <3
Snyggaste läraren? - HAHAHAHAHA Snygg-Fredrik aka SO-Fredrik
Är du mörkrädd? - Ja, sjukt mörkrädd
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? - Nej, kanske borde testa?
Godaste drickan till frukosten? - O'boy!! <3
Vem kramade du senast? - Jasmine tror jag
Älskar du att sjunga? -Oftast..
Kan du ditt mobilnr utantill? - Ja, äntligen! Nästan iaf..
Har du tråkigt? - Tyvärr ja
Har du gråtit i skolan nån gång? -  Jepp
Hur tar du dig till skolan? - Går
Vad var det senaste som fick dig att skratta? - Typ.. "Mamma, jag är lite rädd. Det står överallt om en serie-själv-mördare" på Joels blogg
Vad blir du glad av? - En del. Vänner, NMY, Estrapade.. M-U-S-I-K-!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Ingen
Vad skulle du behöva nu? - Plugga som ***!! Och bli frisk
Vilken tid gick du upp idag? - Halv 9 ungefär
Vad var det första du sa i morse? - har inte sagt något än
Senaste personen som fick dig arg? - Mamma kanske
Låten du lyssnade på? - Hmm.. Vet inte
Senaste personen du tänkte på? - När jag såg frågan började jag tänka på Basse.
Vilket schampoo använder du? -  Det som finns tillgängligt i dushen
Dagens dryck? - Vatten än så länge..
Vad har du gjort idag? - Gjort lite på HK-provet, sovit, bloggat..
Var det kul? - Inte direkt nej
Var har du ont? - Halsen, huvudet, magen och typ vid lungorna..
Mer värt än guld? - Vännerna, musik + vissa andra personer
Vad ska du göra NU? - Göra klart denna listan, kanske hämta en vante och.. öhm.. bli frisk

Tillbaks till Jay och Idol..

De flesta som hejat på Jay under Idol-tiden tänker väl nåt i stil med att det är jättekul att han vann, han är bäst! m.m..

Men är det verkligen så bra att han vann egentligen?

 

 

Jag menar, hur många hör från de tidigare idolvinnarna? Daniel Lindström och Markus Fagervall, aldrig hört talas om! Marie Picasso? Kanske hört någon gång för längesedan, Kevin Borg, vad gör han nu? Erik Grönwall har ju hållt sig kvar, men jag har inte hört mycket om han sen han gick med i H.E.A.T. Agnes Carlsson har visserligen lyckats väldigt bra, världskänd sångerska som antagligen inte kommer försvinna i första taget.

 

- Däremot - Övriga idoldeltagare:

Danny, Erik och Mattias från idol har ju nu bildat E.M.D. och är aktiva, Anna Bergendahl vann sveriges melodifestival 2010, Johan Palm har ju vart stor flickidol ett bra tag efter idol, o.s.v. T.o.m. Calle var ju tydligen med i Doobidoo (tvungen att googla utifallatt. Jag stavade rätt! *happy face*) för inte så längesen.

 

 

Slutsats: Förhoppningsvis kommer det gå bra för Jay, som med Agnes och Erik, eller så kommer han bli bortglömd precis som de andra idolvinnarna. Kämpa på Jay!


Dag 10 & Dag 11

Dag 10:

 

Säng aka soffa:

 

Låda med snabbnudlar och spagetti:

 

Liten TV som aldig används:

 

Dag 11:

Jag har handväskor, men jag änväder de typ.. aldrig. Så det blir inte direkt mycket att skriva här. Fast i en handväska ligger det lite spegelsplitter.


Bildär

Liten bildbomb. Bara för att. Samt en mycket viktig länk:

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe! --> AWESOME OVE - playlist


Jay Smith Idol 2010

Jay Smith vann igår. Han är verkligen asgrym, men tyvärr var vinnarlåten alldeles för poppig för han. Verkligen synd. Speciellt med tanke på att det är mest med vinnarlåten idolerna förknippas.

 

Jay Smith - Dreaming People (2010)

Erik Grönwall - Higher (2009)

Kevin Borg - With Every Bit Of Me (2008)

Marie Picasso - This Moment (2007)

Markus Fagervall - Everything Changes (2006)

Agnes Carlsson - Right Here Righ Now (2005)

Daniel Lindström - Coming True (2004)

 

 

Jay låtar:

Audition: Black jesus - Everlast

1:a fredagsfinalen: White wedding - Billy Idol

Min idol-tema: Heart shaped box - Nirvana

The Beatles-tema: A hard day's night - The Beatles

90-talet-tema: I want it that way - Backstreet Boys

Kärlekstema: Here without you - 3 Doors Down

Luleå, rocktema: Rocks - Primal Scream

Karlstad, klassiskt tema: Fly me to the moon - Frank Sinatra

Like a prayer - Madonna

Malmö, arenatema: Bad romance - Lady Gaga

Against all odds - Phil Collins

Göteborg, juryns val: Enter sandman - Metallica (glänsa-låt)

In the ghetto - Elvis Presley (utmaningslåt)

Stockholm, final: Higher - Creed (eget val)

Like a prayer - Madonna (tittarnas val)

Dreaming people - Jay Smith (vinnarlåten)

 

Var ni på idol någon gång? Själv var jag ju i Karlstad. WSåg honom sjunga Fly me to the moon och Like a prayer. Båda gångerna han sjungit sistnämnda låten så ställer sig alla upp och applåderar. Verkligen. AWESOME.

 

Ni har väl för övrigt inte missat att höra hans band på spotify? Von Benzo.


GOTT NYTT JUUUUUL

Såå taggad till jul eller? Minst sagt. Jag och Rebecca har en tradition sedan länge, att jag följer med henne hem på julafon efter firandet och stannar där en tid. Tyvärr måste den brytas i år, för hon och hennes familj ska fira jul hon hennes moster. Jag hoppas detta var första, enda och sista gången vår tradition bryts.

Har ni någon tradition med någon/några som står er nära?

 

Ett gott nytt jul, ett gott nytt jul...


Pulkor och Snöhestar

Förra helgen var ju Rebecca här, och vi åkte pulka. Nu ska ni få historien om hur vi gick tillväga med de dagarna.

 

Det var tidig lördagsmorgon i december. Rebecca och jag bestämde oss för att åka pulka. Vi letade efter dem, men vi hittade inga. Vi fortsatte leta, och efter att vi kämpat oss in till ett mörkt underjordiskt rum fann vi dem. De var fast hos tvättmaskinen. Vi började kämpa för att rädda pulkorna, men vi lyckades endast få ut en till friheten. Den blåa. Eftersom de andra var fast, så hämtade vi vårt enda hjälpmedel. Saxen. Vi skyndade oss tillbaka mot tvättmaskinens håla. Efter att vi kämpat med hjälp av saxem lyckade vi också rädda nästa pulka. Den lila. Tyvärr fick den offra en del av sig, längst ut på snöret. Vi försökte och rädda den tredje, Den gråa. Då visade det sig plötsligt att tvättmaskinen fick hjälp av tv-apparaten, och de hade ändå redan lyckats döda den gråa. Brutalt. Livet var slut för den stackaren. Nåväl. Vi begav oss till pulkabacken med pulkorna, samt en skjärtlapp vi lyckats rädda. Ingen åkte skjärtlapp. Vi började åka och ha kul. Vi åkte in i grenat, buskar och träd. Aldrig förr kan någon ha haft så cpkul. Senare försökte vi oss på dödsbacken. Tyvärr var den ur funktion, så det gick inge vidare. Nästa dag åkte vi igen. Rebecca på blåa pulkan och jag på lila pulkan. Sen försökte vi oss på dödsbacken igen. Denna gången funkade det. Efter några provförsök längre ner i backen så gick vi längst upp på backen, satte ihop våra pulkor (Rebecca bakom mig) och åkte ner. I början var det lite trögt, men sedan blev det fart. Vi åkte in i varson snödriva. För Rebecca blev det mer krasch av det. Sen åkte jag ner igen, och kraschade rakt in i ett träd. Trädet klarade sig. Jag med. Nästan. Det var roliga tider, men efter ett tag avslutade vi vår tid med pulkorna. Istället gick vi till trädgården framför huset och försökte göra snögubbar. Det gick inte bra, så vi gav uppp det. Istället började jag bygga en snöhest, som Rebecca dokumenterade. I slutändan blev deh en snökatthest. Med en släng av hund. Vi avslutade våra vintertider med en videblogg. Den kanske lägg upp en dag. Bilderna kommer iaf upp någon dag. Tills dess får ni vänta.

 


IDOL 2010 KARLSTAD

Okej, NU kommer bidlerna från idol. Ja och Rebecca var på Idol 2010 i Karlstad i Löfbergs Lila arena den 19 november. Vi hade bokat sektion J1, rad 3, platser 3 och 4. Så jag åker direkt till rebecca efter skolan, vi gör oss iordning, åker till Karlstad, tar ut biljetterna och går in. Vi går dit J1 ska va, Rebecca hänger av jacka och så går vi till sektionen. Vi hittar inte våra platser, så vi frågar en som arbetar där. Då funderar hon en kort stund, och sedan säger hon att J1 inte finns!Så dår får vi gå till foaljén och fråga där. Efter ett tag så får vi gå vidare till några andra som arbetar där. Tillslut får vi platser, och inte vilka som helst! PARKETTPLATSER! Sedan märker vi att vi sitter precis vid idolernas familjer, släktingar och kompisar, samt de utröstade idolerna. De platserna vi skulle haft var asdåliga och var typ bakom scenen. Istället får vi bättre platser för samma pris som de dåliga. Awesome!

 

Här ska ni få se bilderna. Bara så ni vet är det 66 st, men ni får nöja er med att endast se några av dem. Orkar inte ladda upp 66 st.

 

Elin Blom.

 

Wille, Linnéas pojkvän.

 

Jacob som underhållde oss i pauserna.

 

Geir sjöng innan det började.

 

Geir Rönning.

 

Någon och kameramannen Tommy! Tommy är ASCOOL!

 

Juryn. Fick inte så bra bilder på dem.

 

WOHO! Say whaaaaaaaaat?

 

Olle, Andreas, Jay, Peter och Minnah.

 

Grönt golv

Ja. Jga hade så kul att jag tog kort på golvet. Det var så faschinerande.

 

Andreas Weise..

 

Andreeeeeas Weise!

 

Andreas Vajse! Oh oh oh oh oh...

 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

 

Jay Smith

 

Jay

 

Jay!!!

 

Jay

 

Jay the King

 

Linnéa Henriksson

 

Linnéa!

 

Daniel Norberg sjöng Who says i pausen.

 

Daniel Norberg.

 

Daniel som gör skutt.

 

Olle!

 

Olle Hedberg

 

Minnah Karlsson

 

Linda Varg i pausen

 

Linda Varg

 

Andreas Weise.. kastar mikrofonen i luften?

 

Andreas

 

Andreas Weise <3 Kameror

 

Jay Smith i början av Like a Prayer.

 

Jay Smith - Like A Prayer

 

Alla gillade Jay!

 

Jay Smith

 

Olle Hedberg

Olleeee!

 

Elin Blom

Elin Blom i pausen

 

Minnah

 

Linnéa

 

All I Need Is You

 

All I Need Is You

 

Utröstning - Olle och Andreas.

 

Ungefär såhär superbra skulle vi sett om J1 hade funnits.

 

Det var allt för nu. De andra bilderna kanske kommer någon annan gång.


Kort uppdate

Vart sjuk och haft en del att göra. Imorgon kommer fortsättnigen på utmaningen, samt bilderna idol. Faktiskt. Har precis jobbat färdigt med NO-uppsatsen! Skönt att det är klart. Ska läman in två, en seriöst om den akustiska gitarren, samt en oseriöst om TheBillpowerVoice. Mer info imorgon.

Har förövrigt vart så duktig att jag glömt min mobil i skåpet i skolan. För väl hoppas på att vakna i tid imorgon och.. ah. Får se hur det går.


Dag 08 & Dag 09

Dag 08 - Ett minne jag har:

 

Jag har valt minnet jag har från i våras. Den 21 maj 2010, en fredag. Jag, Rebecca och mamma åkte till Mariestad. Mamma skjutsa oss och skulle sedan till en kompis. Jag och Rebecca mötte Soffi. Soffi skulle iväg till stan och jag och Rebecca skulle in på Elverket. Faktiskt. För 3 band skulle spela där den dagen. Först var det Browsing Collection. Nästa band var Nevermind Yesterday (med gamla basisten Micael). Medans Nevermind Yesterday spelade så stoid Noll Disciplin en bit bak publiken, vilket gjorde att man blev liite distraherad.. Först hade NMY lite probem med sin backdrop, så de fick heta Ingenting. Tillslut var det iaf dags för Noll Disciplin. Albin (gitarrist i ND) startade med sämsta skämtet ever. Jesper (sångaren i ND): "Vi ska spela en låt som heter Ingentng." Albin: "Ingenting? Den kan ju inte heta ingenting?!" Och medans ND spelade så lekte NMY galna fans, så de stod brevid mig och Rebecca. Micael och Rebecca pratade om vem som var sötast i bandet, och Basse (gitarrist i NMY) visade mig ND's låtlista och pekade på vilken låt det var. Micael gav mig sitt plektrum, och efter spelningen frågade om han menade att jag fick det. Och ja, självklart hade jag fått plekrummet. Sen pratade vi med killarna i ND och NMY. Tillslut var det dags att gå ut och möta Soffi. Det ösregnade. Efter bara några få minuter började ND lasta in sina saker i lastbilen, typ 10 meter ifrån oss. Vi bara stiod där och såg dumma ut, men sen kom iaf Marcus (basist i ND) fram till oss och pratade med oss ett tag. Senare köpte vi deras singel av trummisen i bandet, fick de signerade på köpet. Förövrigt höll spelaningen på mellan 19:30 -21.30 ungefär.

 

Dag 09 - Det här hade jag på mig idag: Tvärr har jag glömt det. Men nåt i stol med mjukis, linne och tröja, samt underkläder ofc..


NEVERMIND YESTERDAY - back on tha' track..?

NEWS:

- Funderar på att starta ny blogg

- Kiim kommer inte sluta i Nevermind Yesterday! Även Robin håller sig kvar ett tag till! Hurra!

- Trodde Skövde skitit sig, men det kanske..eh...

- Idolbilderna kommer att komma upp på bloggen ikväll eller imorgon eftermiddag. Skulle öväntat till Bäckefors, så hann tyvärr inte..


Skooooolan

Sitter brevid Jasmine i skolan nu. Har SO, men har Erling som vikare. Awesome. Vi "jobbar" med 2:a världskriget, fast de flesta sitter nog vid facebook eller så. Jag har kommit jättelångt på min uppsats (not). Fattar den inte riktigt, men man får göra det bästa av situationen.. Efter SO:n blir det matte, och sedan mat. Sedan är det bara idrott och NO kvar. Tror vi ska kolla på utvärderingen på idrotten om jag inte tar fel. Jättekul. verkligen. Lite kanske, men bara ibland.

I helgen har jag inte gjort så mycket mer än att vara med Räbäcka och åka pulka. Vi var också väldigt nyttiga. Vi åt: Lite riktig mat, snabbnudlar, godis, muffins, mer godis.. Och igår kväll åt jag chips. Bilder från pulkaturerna kommer kanske í eftermiddag när jag har kommit hem. Även Idol-bilderna som jag har skjutit upp länge nog nu. Förutom det måste jag även jobba med skolarbete.

bullar
Kanelbullar <3

Dag 04 - En nytagen bild & Dag 05 - Fyra bilder som gör mig glad

Tyvärr har jag ingen direkt nytagen bild.. och min kamra har slut på batteri, så det får bli en bild från idag.

Dag 4:

Denna bilden tog Räbäcka tidigare idag. Vi var ute och åkte pulka, efersom vi är så asgrymma. Vi gjorde även en snöhäst/-katt.

 

Dag 5:

Denna bilden gör mig glad eftersom det är taget en väldigt bra kväll. En av dem bästa faktiskt. Jag och Räbäcka åkte till Mariestad och såg Browsing Collection, Nevermind Yesterday och Noll Disciplin. Dessutom blev det ganska skoj:

*Nevermind Yesterdays backdrop hängs upp, men börjar ramla ner så man ser bara "Nevermind"*
Kiim: Ah, vi heter Nevermind..

*backdropet ramlar ner mer*

Kiim: Ehm.. Vi heter Never,
*backdropet ramlar ner helt*

Kiim: Vi heter Ingenting, men ska sjunga här ikväll..

 

Emelie rider Toffe på en dressyrtävling på ridskolan. De ställde upp i två av tävlingarna och kom 2:a och 3:a. En trevlig dag så att säga.

 

 

Jag och Räbäcka fick ofc parkettbiljetter på idol 2010 i Karlstad. awesome.

 

Olof, jag och Jenny på piratöl. 1 Olof är söt, 2 Ignorera mig för jag ser ickä good ut, 3 Det ser nästan ut som att jag och Olof lutar våra huvuden mot varandra, män.. det gör vi inte.


En vanlig dag på msn

Räbäcka: Och mamma kommer inte hem förrän typ 27:00.

Julia: 27:00 finns inte.
Räbäcka: BE YOUR PARENTS? Vet du vad det betyder? Nej jag vet, det var därför jag skrev det, men BE betyder inte BE.. Eller så är det BEE.
Julia: Nej, asså.. Be dina föräldrar, ASK YOUR PARENTS!
Räbäcka: Ska bara kolla bussar 
Julia: JAAAAAAAAAAA! *happyface* Så går det säker nån om 1 minut...
Räbäcka: JA! Det GÖR DET!
Julia: TARÄN!
Räbäcka: Jag kollar: 16:38.. Kollar på klockan: 16:37.. Ahmen åååh! Tar upp msn för att meddela detta till dig. Ser att du skrivit: "Så går det säkert nån om 1 min.".

Introducing me

If you wanna know, here it goes gonna tell you this
The part of me that'll show if you're close
Gonna let you see everything
But remember that you asked for it
I'll try to do my best to impress
But it's easier to let you take a guess at the rest
But you wanna hear what lives in my brain
My heart, will you ask for it, for your perusing
At times confusing, slightly amusing

Introducing me

 

Såååååå ja.

Idag var det en trevlig dag i skolan. På HK:n var det iaf bäst. Erling var vikare, och för er som inte vet så är Erling världens coolaste snubbe på x antal år med typ vitt hår, han en skoda och kommer från dalarna. Han var lärare på skolan förut, men pensionerades och är nu vikare. Jag och Jasmine avgudar honom. Vi är typ hans bästa vänner. Nejdå, men hans bästa elever.. Säger vi. I början av lektionen satt jag och försökte få mina mynt att stå på kant. Först testade jag en enkrona. Efter några försök lyckades den så på kant en stund. Sen försökte jag med en tia, det var enkelt.. Sen testade jag min femma, men det gick inte.. *sad face* Sen skulle vi baka, jag gjorde chokladmuffins! Blev superbra.

 

Jag vet att jag är bästa på att fotografera. Detta kortet togs dan före min födelsedag 2009. Jag, två kusiner och ena kusinens kille var i Skövde och shoppade. TÄNK om vi faktiskt såg nån cool person fast vi inte tänkte på det. Dammit.

 

Jag tror Räbäcka kommer snart.. Vi bestämde det för några minuter sen... Vi ska tydligen hyra film, köpa godis och lata oss. Skönt med en myskväll mitt i allt pluggande. Men måste ändå arbeta.. Har ju fortfarande bokanalys i svenska, nåt bokgrejs i engelska, uppsatser i NO och SO + prov. Wunderbart!


Idol-Jay om livet som idol

Jaha, nu har jag helt plötsligt nya skor! Tänkte visa er, men orkar inte ladda upp bilder (kanske nån annan gång), och tydligen får man inte ta bilder från google, så här bjuder jag på min paint-kunskap! Trodde jag. NÅT är cp, så jag lyckas inte få upp bild för tillfället. Ni får hålla er ett tag!

 

Under en konversation på msn med Räbäcka:

- Julia säger:
min katt luktar skit
räbäckanorbärg' säger:
bajs också
- Julia säger:
tydligen
räbäckanorbärg' säger:
HAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHa
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHahhaaAHHAHHAHHAHAHAAHAHA
OMG!

och precis när jag har asgarvat klart så läser jag: Jay om livet som idol: "Jag hinner inte ens bajsa."
- Julia säger:
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHA
HAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH



Okej, RIKTIGT så var det inte, men nästan. Och håll med om att det var roligt. Liiite åtminstone. Annars..


Dag 02 - Tre favoritprogram på tv

Jaha, tre favoritprogram.. Hm, det får nog bli följande:

 

1. True Blood

Började följa det i år. Började med att jag fick se säsong 1 hos syrran, sen började jag följa det, men det var då på säsong 2. Men nu har jag sett hela säsong 1 & 2, och när Bill äntligen laddar ner säsong 3 så ska vi se den också. Verkligen en bra program!

 

2. Idol

IDOOOOL!!!! Har faktiskt inte direkt följt programmet förrän i år, men tittade på det ibland förra året. I år hejjar jag på Jay Smith, han har verkligen en asgrym röst! Lätt att han ska vinna! Älskar Jhide och Jyryn också, Anders är sååå bäst. Vra faktisk på Idol  i Karlstad i år, mer info om det kommer till helgen troligtvis.

 

3. Dr. House

House är riktigt bra enligt mig. Följer det inte direkt, men när tillfälle ges så brukar jag kolla på det. Dr House är ju bara för bra..

 

MOUHAHAHAHHA vad olaglig jag är som tog bilder från google.


Idolbilderna

Okej. Denna veckan SKA idol-bilderna upp. Möjligen nu till helgen förhoppningsvis, och om jag ska var med Räbäcka så får hon väl komma hit, eftersom alla bilderna är på denna datorn.. Mouhahahaha... *igonerna mitt onda skratt*

 

Ignorera min gamla blogg's adress på bilden. Bilden är från en spelning i Mariestad den 21:a maj 2010. Jag var är med Räbäcka och såg Browsing Collection. Nevermind Yesterday och Noll Disciplin (Nu Estrapade), det var riktigt bra dag. På bilden: Räbäcka Norbärg, Marcus Svensson, hans tjej och Robins tjej (tror jag), Jesper Björklund, hans f.d. (tror jag), Robins och Jespers bror Anders Björklund (tror jag) och Jesper, Robins och Anders pappa Urban Björklund. Samt nån jag tror är Annelie Björklund (Robins, Jespers och Anders mamma) och någon mer. Har jag gissat rätt är jag ju helt awesome!

 

Chattar med Robin Björklund (trummis i estrapade) på msn. Chattade iaf. Sa att jag lyssnade på deras nya singel, han frågade vad jag tyckte, jag sa att den var grym, sen sa jag även att jag lyssnat på den oavbrutet ett tag nu. Han sa att jag inte skulle bli knäpp bara, men dte är nog liiite försent nu. Det vet ni som känner mig. Btw, han vet vem är, riktigt grymt... fast han stava fel på mitt efternamn, men vad gör det? Nästan rätt!

 

Men seriöst. NU ska jag atänga av datorn, äta kvällsmat och lägga mig. Eller .. jag kanske väntar tills pappa kommit hem med mjölk och allt! Jag menar.. Vad är flingor utan mjölk? Vad är oboypulver utan mjölk? Men ska iaf göra iording migsjälv och sängen.. Ikväll blire dejt med sängen bby! Haha... jag har helt sjuk humor.


Dag 01 - Presentation av mig själv

Ja, jag heter då Julia och bor i ett hus i en liiiiiten ort kallad Bengtsfors som ligger mitt i ingenstans. Där bor jag tillsammans med pappa, hans tjej och min katt Rödluvan Missan Snygg-Sven Friberg. Mamma håller på att flytta, och snart kommer jag bo hos henne också. Jag ska då få en egen kattunge.

 

 

Jag är född 1995 (15 år) och är en flummig, ibland hyperaktiv, blond tjej. På fritiden brukar jag umgås med folk, spela gitarr, teckna, fota, lyssna musik, sitta vid datorn, samt se film m.m. Rider en timme i veckan på Knösteviken ridskola. (Bengtsfors Ridklubb)

 

Jag har fyra syskon; En halvsyster och tre platssyskon/låtsassyskon, eller vad man nu ska säga. Jag har även en pojkvän, Ruben, som är lika gammal som mig och underbar.

Har ett ganska jobbigt liv just nu, men det är väl inget man direkt ska ta upp här på bloggen!

 

 

Musik är ett väldigt stort intresse, och några favoriter är: Estrapade, Green Day, All Time Low, A Day To Remember, Von Benzo, LastOut, Neverstore och It's Jim! Nevermind Yesterday har också betytt väldigt mycket, men det värkar ju som så att det bandet har laggts ner.


Ekvationer, på TAL om Matte

Antar att det bara är jag som tycker "på tal om Matte" är kul. Fattar ni? TAL! På tal om matte! Hhahahaha.. Okej, nu till poängen med blogginlägget.

 

Är just nu väldigt happyface samt väldligt sadface.. Varför? Jo, Jag är glad eftersom det är studiedag, december, snart jul och att internet äntligen funkar efter att ha vart helt cp under för- och en bit in på eftermiddagen. Det sorgliga är att dte är FRUKTANSVÄRT KALLT och att Nevermind Yesterday laggts ner. I just can't belive it!

 

På TAL om Nevermind Yesterday, här kommer lite bilder som jag fixat (jag vet att de är superroliga och att ni asgarvar... not) men ändå!

Kiim undrar varför all pubik inte står framför scenen och Micael blir jagad.

 

Kiim sjunger, Oskar SYNS på bilden och Base sjunger Bon Jovis Livin' On A Prayer

 

Robin håller god min, Kiim sjunger ut, Basse nynnar på Livin' on a Prayer, Oskar är stolt över att han trummar så bra, och Micael är besviken på Kiim.

 

Basse hittar en 50-öring på golvet och Micael blir överfallen av fans.

 

Micael trött på fansen?


1 december 2010

Jo nu äre så att.. Det är 1:a december, vilket betyder att julkalendern starat! Inatt glömde jag ena vanten på elementet, så den är varm och skön nu i denna kylan.

 

Jag har tänkt, och jag kom fram till ett beslut. Jag ska ha någon slags liten julkalender i år. Kommer väl kanske mest vara lite tips och sånt, men det är något iaf!

 

Dagens julkalender: Estrapade's nya singel!

Gå till www.estrapade.se! [Klicka på länken sötnosar, och klicka på MUSIC.]


RSS 2.0